Texter för vinnande marknadsföring

Hur skriver vi vanliga 125 ords texter? Egentligen behöver vi inte fundera på att vi skriver eller vad vi egentligen vill med det vi skriver. Det allra viktigaste är att vi skriver med ett hyfsat språk och inte något slang, svordomar eller kränkande uttryck. En självklarhet är att det är rättstavat och på svenska – annars är alla texter värdelösa då Google skannar efter svenska texter och bedömer hur relevanta de är. Exakt hur detta går till är det mycket få personer som känner till i världen. De som programmerar Googles system har garanterat skrivit feta sekretessavtal som förflyttar dem ut i öknen om någon skulle ens fundera på att yppa några av de alla hemligheter som borde finnas i alla datorhallar världen runt (se karta). Hur som helst skall en text ha fler än 100 ord och allra bäst är om man ligger lite i överkan upp mor 125 ord. Då riskerar men inte att det bara blir lite korta spridda skurar med ord som hamnar i artikeln. En artikel och håravfall eller PRP-behandling kräver betydligt mycket mer utrymme egentligen men det går alltid att skriva en kort aptitretare.Comments are closed.